Alles ging fout… Eerste blog van Reis 2

2 uur vertraging in het vliegtuig naar Parijs, daardoor kwamen we later aan op Paris Orly... Dus mochten we niet mee met de vlucht naar Martinique...

19 dec

Eerst hadden we 2 uur vertraging in het vliegtuig naar Parijs, daardoor kwamen we later aan op Paris Orly. Eerst mochten we niet mee met de vlucht naar Martinique, waardoor de crew iets anders moest verzinnen.

Maar toen…

Kwamen onze helden Laurien en Rutger!!

Zij hebben geregeld dat we alsnog mee mochten met de vlucht!! Op een voorwaarde: we moesten onze ruimbagage achter moesten laten. Dat zou dan met een ander vliegtuig mee gaan naar Martinique.

Toen we in Martinique waren geland, moesten we ong. 2 uur wachten op onze bagage. Helaas zaten de bagage van Tom en Fimke er niet bij, zij zouden hun bagage de volgende dag krijgen.

20 dec

We werden allemaal heel vroeg wakker door jetlag en door iemand die het licht aan deed om 6.00 ’s ochtends. Toen we gingen ontbijten kregen we…

Havermoutpap…

Het was niet heel erg geliefd in de groep 🙂

Toen gingen we aan de Self Study in het begin was het best wel gek, want je hebt nog niet echt een ritme en weet dus niet echt wat je moet doen. Het was wel erg benauwd, dus dat was wel een minpuntje.

Na de veiligheidstraining gingen we zwemmen bij een strandje in de buurt, het water was echt de perfecte temp.

Na het avondeten (pasta met saus) gingen we een groepsactiviteit doen.

 

Anna

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?