31 handgemaakte pizza’s!

18 februari 2022

We begonnen de dag met een yoga workshop van Céline, helaas konden we daardoor op onze Lazy Day niet uitslapen. Wel was het een ontspannend begin van de dag.

Toen begonnen een aantal van ons aan de voorbereidingen van het pizza bakken in de mainhold. Daarna gingen we snorkelen bij Tobago Cays. Het water was heel mooi blauw en er waren vissen en een boel koraal. Ook was er een onbewoond eilandje waar je heen kon zwemmen. Dit eiland stond bekend om de grote roze schelpen die in grote aantallen op het strandje waren aangespoeld. Tijdens het bezoek aan het eilandje hadden we schelpen bekeken en kokosnoten uit de bomen gegooid. Het was heel erg leuk en het eiland was heel mooi met een wit strand en veel palmbomen. Helaas moesten we al weer snel terug naar de boot want we gingen zeilen naar Saint Vincent. Hierdoor was Happy Hour uitgesteld. Gelukkig heeft iedereen hier wel zijn draai in gevonden en is Happy Hour vaak in een half uur klaar.

Na de lunch ging een deel van de groep verder met pizza bakken (deeg uitrollen en de pizza beleggen). In totaal zijn er 31 pizza’s met de hand gemaakt. Een ander deel van de groep heeft met z’n drieën ijskoffie gemaakt voor het vier uurtje. Die was erg lekker. Daarnaast was ook nog ananas waar iedereen blij van werd.

Vandaag kregen we ook onze sailmail waar iedereen erg enthousiast over was. Het avondeten was natuurlijk pizza’s wat een groot succes was. In de avond hebben we de weekvlog van deze week gekeken die gemaakt is door trainee’s en die was heel leuk. Het was een geslaagde Lazy Day.

Groetjes van Veerle & Feliz