2e Hike op Union Island

14 april 2021

Hoi allemaal,

De dag is begonnen met een frisse duik. Veel trainees zijn voor de zelfstudie nog even van het jibnet afgesprongen. Na de gebruikelijk zelfstudie en happy hour hebben we met alle trainees en crew een gezellige groepsfoto gemaakt. Na een hoop gepas en gemeet is het gelukt om een goede foto te schieten op het aft-deck. Dit was erg veel geprop… Leuke foto!

In de middag was het weer tijd voor een leuke excursie. We hebben een 2e hike op Union Island gemaakt, maar deze keer met een andere bestemming. We hebben heuveltje op en heuveltje af gelopen en de tocht bleek net wat langer te zijn dan de beloofde 45 minuten. Dit was het allemaal waard, want uiteindelijk zijn we aangekomen in een gezellig Caraïbisch dorpje. Ondanks dat we in onze corona bubbel moesten blijven, was het erg leuk om wat te kunnen zien van het dagelijks leven op Union Island. Veel kleurrijke huizen, zwaaiende mensen, spelende kinderen en loslopende dieren.

De terugweg had wat vertraging, omdat sommige trainees wat lokale wifi hebben kunnen meepakken. De wifi was natuurlijk niet al te best, maar het is sommige gelukt om even naar het thuisfront te bellen. Door deze vertraging zijn we rond 18.00 uur terug gaan lopen en hebben we een prachtige zonsondergang gezien. Dit heeft ons mooie plaatjes opgeleverd.

Eenmaal teruggekomen op de boot had iedereen hartstikke veel honger, omdat het vier uurtje vergeten mee te nemen was. Gelukkig stond het eten meteen klaar, dus we konden direct toe tasten.

Dat was het voor vandaag. Tot de volgende keer!

Lieke en Nele