BOOT GEMIST? GEEN ZORGEN!

Ow nee! Te laat! Boot gemist! M’n eerste wereldreis gaat aan m’n neus voorbij…

Of toch niet?

Het jaar van je leven

Vandaag kregen we bericht van een leerling die nét van ons programma en daarmee dé educatieve ervaring op zee had gehoord. Ze werd op onze website gewezen en was uiteraard meteen enthousiast over de mogelijkheden. Maar… ze zit nu net in 4 havo en is dus eigenlijk al te laat. Toch? De reizen zijn tenslotte dit schooljaar al, en een goede sponsoractie gaat op deze termijn nooit meer lukken. Volgend jaar gaat ze bovendien naar 5 havo voor haar eindexamen en kan ze dus sowieso niet meer mee.

Het klopt natuurlijk dat Masterskip een bepaalde eenmaligheid heeft. We vinden leerlingen die nog niet in het vierde jaar van hun middelbare school zitten echt te jong voor het programma, maar als je met je examenjaar bezig bent, kunt je ook niet meer mee. En dan zou je inderdaad kunnen denken dat je deze bijzondere ervaring mist, want deze kans komt niet zomaar nog een keer voorbij.

Slimme Sponsortips

Gelukkig hebben onze blogs een mooie rode draad: oplossingen. Er zijn namelijk heel wat Masterskip trainees die juist in een hele korte periode slagen om hun sponsorgeld binnen te halen. Sterker nog, in de opstartjaren van Masterskip schreef het overgrote deel van de geïnteresseerden zich pas in september in, terwijl de eerste reis al in oktober vertrok. Die groep had dus steeds maar een korte tijd om het financiële plaatje rond te krijgen, en dat blijkt in de praktijk vaak wél te lukken. Hoe?

Dankzij de tips op onze MASTERACTIES -pagina, en ons sponsorboekje ‘Alles is Mogelijk’  met slimme tips kun je veel ideeën opdoen om jouw sponsortraject te starten en je daarmee toch nog voor een van de reizen van het komende schooljaar kunt inschrijven. Met een paar goede acties kun je namelijk al veel bereiken op een korte tijd. Wat je wel even moet doen is alvast je interesse aangeven, zodat wij weten dat je met één van onze reizen mee wilt!

Ga daarom naar masterskip.com, bekijk onze programma’s, kies jouw favoriete optie en start het traject voor een fantastische wereldreis die je nooit zal vergeten!