Boekingsdrukte bij Masterskip

Aanstaande vrijdag 8 november om 11:00 uur komen onze nieuwe reizen 2020-2021 online. Hoe zorg je dat je kans maakt om mee te gaan?

Masterskip groeit als een oceaangolf in windkracht 8: snel en onstuimig. Waar we vroeger ons best moesten doen om leerlingen te werven om mee te gaan, zijn we tegenwoordig bezig om te zorgen dat we geen ouders en leerlingen teleurstellen. Het is voor veel leerlingen een droom om mee te kunnen met Masterskip! De persoonlijke ontwikkeling, de boost in het zelfstandig leren & werken, het verhaal dat je voor later, bijvoorbeeld bij decentrale selectie of een sollicitatie, meeneemt na een Masterskip reis zijn belangrijke elementen om mee te willen.

Het proces

Het begint met een vrijblijvende, voorlopige inschrijving voor de reis van je eerste keuze. Voor volgend schooljaar hebben leerlingen zich de afgelopen maanden massaal voorlopig algemeen kunnen inschrijven. Daardoor hebben we nog nooit zo vroeg zoveel inschrijvingen gehad.

Op vrijdag 8 november om 11:00 uur komen de nieuwe reizen online. Heb jij jezelf al eerder voorlopig ingeschreven? Kies dan welke reis jij volgend jaar wilt gaan doen en schrijf je opnieuw vrijblijvend voorlopig in!

Na je voorlopige inschrijving ga je toestemming van school regelen. Inmiddels werken de meeste scholen graag mee aan jouw deelname aan een Masterskip reis en levert dit geen problemen op. Natuurlijk ga je een plan maken om het geld bij elkaar te krijgen. Hoeveel procent jij zelf betaalt is verschillend per leerling.

Zodra je weet dat je mee kunt maak je in je persoonlijke account je inschrijving definitief. Als er nog plaats is, ben je dan zeker van je plekje aan boord.

Het aantal plaatsen per reis heeft te maken met het vaargebied. Voor reis 1 en 5 hanteren we 28 plaatsen en voor reis 2, 3 en 4 zijn er 30 plaatsen. Als een reis vol begint te raken melden we dit op tijd aan iedereen die voorlopig staat ingeschreven.

Uiteindelijk is een reis vol! Als je niet bij de definitieve inschrijvingen zit kun je soms nog naar een reis switchen waar nog wél plek is. Ook kun je ervoor kiezen om op een wachtlijst te komen.

Wil je je nu vrijblijvend voorlopig inschrijven klik dan hier.

Wil je meer weten over het stappenplan klik dan hier en scroll naar beneden!